ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2-1


Δύσκολη νίκη επί του Φωστήρα με 2-1 πήρε το Καρλόβασι Σάμου σε μία αναμέτρηση, όπου προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά εξελίχθηκε σε «γιορτή» των γηπεδούχων.
Το σκορ για τον Φωστήρα άνοιξε στο 6’ ο Δωροβίνης, ο οποίος έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 56’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κατσιάνη, ωστόσο στο 76’ ο σκόρερ του τέρματος για το Καρλόβασι Σάμου αποβλήθηκε μαζί με τον Τασούλη.
Με 10 παίκτες πλέον αμφότεροι, οι γηπεδούχοι καταφέρνουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στο 90’, με τέρμα του Κουφογιάννη, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Καλατζής, Ταμβακολόγος, Δάγκας, Ρωμανός, Καραμαρούδης (39' Λατσάρας), Δριτσάκης, Τσιομπάι, Μπούρκας, Πλατίγκος (39' Μελενικιώτης), Κατσιάνης Ι., Κατσιάνης Α. (76' Κουφογιάννης).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασουλής, Παπαδημητρίου, Τερζής, Χοτζάι, Τσοπανάκος (70' Κούτρος), Τζαναβάρας (70' Πετρίτσης), Ντεντόπουλος, Μπεθάνης, Δωροβίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)