ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο πρόεδρος του Φωστήρα το θύμα ληστείας στον Ταύρο


Ληστεία με καλάσνικοφ στον Ταύρο

Οι ληστείες με ομηρία έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο. Αυτή τη φορά δυο ληστές με “καλάσνικοφ” εισέβαλαν σε εταιρεία πετρελαιοειδών στον Ταύρο

Ώρα 10 το βράδυ. Στην εταιρεία στην οδό Ομήρου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης παρέα με ένα φιλικό του ζευγάρι.

Ξαφνικά μέσα στη νύχτα εμφανίστηκαν οι δυο ληστές που μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας με τα καλάσνικοφ προτεταμένα.

Ακινητοποίησαν και τους τρεις και για να... πείσουν τον άτυχο ιδιοκτήτη να τους παραδώσει τα χρήματα άρχισαν να τον χτυπούν με τα όπλα στο κεφάλι και το σώμα.

Όταν πείσθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας δεν μπορούσε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο κόλησαν το αυτόματο στο κεφάλι του και τον υποχρέωσαν να τηλεφωνήσει στο λογιστή της εταιρείας να πάει στα γραφεία.

Όταν έφτασε και ο λογιστής ήρθε αντιμέτωπος με τις δυο κάννες των καλάσνικοφ. Οι αδίστακτοι ληστές τον υποχρέωσαν να πάει στο χρηματοκιβώτιο και να το ανοίξει.

Οι δράστες άρπαξαν περίπου 250.000 ευρώ και έφυγαν με... χλιδή. Οι τέσσερις άτυχοι άνθρωποι που είχαν μείνει όμηροι στα χέρια τους για ώρα τους είδαν να φεύγουμε με υπερπολυτελές αμάξι.

Συγκράτησαν τον αριθμό στην πινακίδα όμως και αυτό αποδείχθηκε κλεμμένο.

Δεν έχουν περάσει παρά δύο μήνες από την απίστευτη ληστεία στη Βούλα όπου οι δράστες υποχρέωσαν έναν επιχειρηματία να περιφέρεται από ΑΤΜ σε ΑΤΜ και να κάνει αναλήψεις καθώς απειλούσαν να σκοτώσουν τη σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)