ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ KAZANTZH!ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΟΛΕΜΟ!ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!!

Tο γηπεδο του Φωστηρα το τελευταίο διάστημα είναι σε μάυρο χάλι ο δήμος το έχει παρατήσει στην μοίρα του με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι άθλιος αλλα και επικύνδινος για τουσ ποδοσφαιριστές.. συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Φωστήρα δήλωσε σε γνωστό SITE του περιφεριακου πρωταθλήματος τα εξής: O αγωνιστικός μας χώρος είναι σε άθλια κατάσταση και είναι μεγάλο  χρονικό διάστημα απότιστος, έχοθμε ζητήση τόσο καιρό απο τον δήμο ένα μηχάνημα να πατήση τον αγωνισικό χώρο που είναι γεμάτος λακούβες. πρόκειται για ένα σοβαρό αφου εκτός οτι δεν μπορέι να γίνει αγώνας είναι και επικύνδινος για τους ποδοσφαιριστές αλλα κανένας δεν ενδιαφέρετε ενω τόνισε οτι δέχεται πόλεμο λέγοντας : ''ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ'' και σε πιό έντονο ύφος τόνισε ''ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ, ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Π.Α.Ε ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ''!!!
Στην συνέχεια αναφέρθεικε με απαξιωτικό τρόπο στον δήμαρχο Μοσχάτου Τάυρου λέγοντας: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ!! ''ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ <<ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ!!>> ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ''!!
Τελος ειπε: ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛI ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΧΑΡΜΠΑΤΣΗ , ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΙΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙ.. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)