ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τράχωνες-Φωστήρας 0-2

Παρακαλουμε καντε ενα click στις διαφημησεις του blog καθε φορα που μπαινετε σε αυτο !!!
Στους τέσσερις του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών προκρίθηκε ο Φωστήρας, που νίκησε 2-0 στον Άλιμο τους Τράχωνες.
Ο «Φονέας» άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με τον συνήθη ύποπτο Ντεντόπουλο, ο οποίος έπαιξε ως αντίπαλος με τον αδελφό του που αγωνίζεται στους Τράχωνες. Όμως ο στράικερ του Φωστήρα στάθηκε άτυχος, καθώς στο 35’ τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τράβηγμα στον προσαγωγό.
Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Δωροβίνης στο 80’, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο της ομάδας του Ταύρου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Καραβαντάς, Κοτσινίδης, Κάρδαρης, Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Χατζής, Ρίζος (46’ Βασίλι), Κουστουλάκης (75’ Δρακοντίδης), Νούλας (46’ Παπαναγόπουλος), Γιαννιτσανάκης, Κορδός
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κατσιγιάννης, Τασουλής, Παπαδημητρίου, Μπούκουρης, Χοτζάι, Χίσο, Πλέσσας (46’ Κούτρος), Ντεντόπουλος (35’ Τσοπανάκος), Δωροβίνης, Πετρίτσης (80’ Τσουμάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)