ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

1-3 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!

 1-3 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ .
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ 1-0 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ  Τερζή ΝΩΡΙΣ .ΗΤΤΑΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΤΕΤΑ-ΤΕΤ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΙΕΖΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ 1-1 ΤΟΤΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΝΤΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-2 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΘ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 1-3 ΜΕ ΤΟΝ Πετρίτσης στο 81’..... ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ BLOGΠαρακαλουμε καντε ενα click στις διαφημησεις του blog καθε φoρα που μπαινετε σε αυτο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)