ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Για τελικό “διψάνε” στον Φωστήρα


Η πρόκριση του Φωστήρα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ μέσα στην έδρα των Τραχώνων με 2-0 άνοιξε την όρεξη στους ιθύνοντες της ομάδας του Ταύρου που ονειρεύονται τον τελικό της διοργάνωσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε πρώτη μοίρα δεν έρχεται και το πρωτάθλημα όπου μάλιστα την Κυριακή ο Φωστήρας αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι τον Άγιαξ Ταύρου. Ο προπονητής του «Φονέα των Γιγάντων», κ Ψυρόπουλος είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του και στους δύο θεσμούς και η διάκριση αποτελεί κίνητρο για τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Πρόβλημα για τον Φωστήρα είναι ο τραυματισμός του γκολτζή της ομάδας, Ντεντόπουλου και κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα να θα αγωνισθεί ή όχι με τον Άγιαξ.


Παρακαλουμε καντε ενα click στις διαφημησεις του blog καθε φορα που μπαινετε σε αυτο !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)