ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Φωστήρας, με την οποία απαντά στο Καρλόβασι, αναφορικά με τη δικαίωση του πρώτου από την Πειθαρχική Επιτροπή.


Ο Φωστήρας πέρασε στην αντεπίθεση, με αφορμή τηνανακοίνωση που εξέδωσε το Καρλόβασι, στην οποία διαμαρτύρεται για το μηδενισμό στο μεταξύ τους αγώνα στη Σάμο. Η ομάδα του Ταύρου κάνει λόγο για μη σεβασμό προς τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και εξέφρασε την πίστη του ότι θα δικαιωθούν και πάλι στη Δευτεροβάθμια Επιστροπή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κάποιοι δεν έχουν μάθει να σέβονται τις αποφάσεις της Αθλητικής Δικαιοσύνης. Οι δικαστές δίκασαν με βάση τα στοιχεία που προσκόμισαν οι δύο ομάδες, όπου φαίνεται καθαρά ότι ο ποδοσφαιριστής Μπλέντι Τσομπάι το 2010 έλυσε τη συνεργασία του με την ακριτική ομάδα. Καλό λοιπόν θα είναι οι Σαμιώτες να σταματήσουν τον πόλεμο των ανακοινώσεων και αν έχουν αποδεικτικά στοιχεία, να τα προσκομίσουν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή θα κριθεί τελεσίδικα η υπόθεση και πιστεύουμε ότι και πάλι θα δικαιωθεί ο Φωστήρας. Οι ανακοινώσεις του Καρλοβασίου προσβάλλουν την ΕΠΟ και την αθλητική Δικαιοσύνη και μόνο καλό δεν κάνουν στο… ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)