ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΗ 2-3 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2-3 ΠΗΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 0-0 ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΑ!!!
Το σκορ για τη Νέα Ιωνία άνοιξε ο Ταμπουράκης με εκπληκτικό βολέ στο 20΄, για να αποκαταστήσει την τάξη ο Ντεντόπουλος, κάνοντας του… κεφαλιού του με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.
Ο χαρισματικός φορ των φιλοξενούμενων έκανε την πλήρη ανατροπή (ότι δεν κατάφερε ο Τσοπανάκος σημαδεύοντας το δοκάρι στο 49΄) για τον Φωστήρα με ωραίο πλασέ στο 75΄ και ενώ όλα έδειχναν πως το 2-2 θα σφράγιζε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών μετά την ισοφάριση του Τσικριτέα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 86΄, εκείνος είχε διαφορετική άποψη, χαρίζοντας το υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
Με τη νίκη τους αυτή οι φιλοξενούμενοι, μετά την ισοπαλία του Ταύρου, έφθασαν σε απόσταση αναπνοής από το ρετιρέ (21β.) και εκμεταλλευόμενοι παράλληλα το στραβοπάτημα του Ελπιφοδόρου στην Κω, σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση, την ίδια ώρα που η Νέα Ιωνία παρέμεινε κολλημένη στις επικίνδυνες θέσεις με 9 βαθμούς.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος (55' Μπούντος), Ρόκος, Χάρμπαλης, Στρουγγάρης, Μότσκας, Κίτσος (50' Γιώτης), Βογατσάς Κ., Ταμπουράκης, Σκουλάς, Τσικριτέας, Βουτσίνος
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τσουμάνης (52' Τασουλής), Τσώνης, Τερζής, Μπούκουρης, Χίσο, Ζίζηλας (73' Κούτρος), Ντεντόπουλος, Μπεθάνης, Τσοπανάκος.

ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ:http://fostiras2.gr.gg/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)