ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ 3-0 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ

ΕΥΚΟΛΑ 3-0 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΕΤΑ 3-0 ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 18 ΣΟΥΤ Η ΜΠΑΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ Ο ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-0 ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 47' Ο ΚΟΥΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-Ο ΕΝΩ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΤΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 3-0 ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΡΕΠΟ.


ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Τζώνης, Τασουλής. Ζίζηλας, Τερζής, Μπούκουρης (85' Κόπελας), Πετρίτσης (69' Χοτζάι), Δωροβίνης, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης, Κούτρος (67' Τσοπανάκος).
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σηφάκης, Κεφαλούκος, Μάκος, Καρποντίνης, Κολώνης, Ζουπουνέλης, Δικαιόπουλος (89' Σουλιμιώτης), Χαραλαμπόπουλος (45' Γεμιστός), Δήμος, Γκίκα (65' Καρβούνης), Γκουνέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)