ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΞΑΝΑ ΤΕΛΙΚΟΣ!!! 1-0 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ



ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΚΟ


Ένα γκολ στο 35΄από τον Χίσο με πέναλτι ήταν αρκετό στον Φωστήρα να νικήσει στην Κηφισιά με 1-0 τον Ελπιδοφόρο και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό.
Στη φάση του πέναλτι ο Βαζάκας διαμαρτυρήθηκε έντονα στο α’ βοηθό Νακόπουλο ότι προηγήθηκε οφσάιτ δύο μέτρα του Ντεντόπουλου  και ο Ευαγγέλου τον απέβαλλε.
Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Ελπιδοφόρου διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση του 34′ , υποστηρίζοντας πως ο Ντεντόπουλος που κέρδισε το πέναλτι, ξεκίνησε από προφανή θέση οφσάιντ. Από εκεί και πέρα ο α’ βοηθός Νακόπουλος εξελίχθηκε σε… μαύρο πρόβατο της αναμέτρησης, καθώς ειδικά στο α’ μέρος λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα με τις υποδείξεις του.
Το παιχνίδι είχε νεύρα και την κόκκινη κάρτα είδαν ο Λυμπέρης απευθείας στο 34΄ενώ αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη και οι Κόπελας- Ντεντόπουλος στο 73΄.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευαγγέλου, Νακόπουλος, Μπαμπάς

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσηπου, Στασινος, Εσλερ, Λιτσος, Λυμπερης, Ευσταθιου, Κορακακης (61′ Στέλλας), Καραμερης, Μιναρετζης (46′ Βέρμπης), Καρος (68′ Κακλαμάνος) ,Μακρης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Πλέσσας (47′ Κόπελας), Τασουλής, Τσώνης, Τερζης, Μπουκουρης, Χισο, Δωροβινης, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης (60′ Μπανιάς), Χοτζάι (74′ Πετρίτσης).
 !!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)