ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ 2-3


Την πρωτοπορία στη βαθμολογία του 8ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατάφερε να συντηρήσει ο Φωστήρας μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα επικίνδυνη… έξοδος για τον Φωστήρα, η ομάδα του Ταύρου κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς με το 3-2 σε βάρος των Μελισσίων και να φτάσει έτσι τους 30 βαθμούς, έναντι των 29 που έχει ο δεύτερος Ελπιδοφόρος ο οποίος είχε νικήσει 3-0 από το Σάββατο (18/02) το Περιστέρι.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει, όμως, έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν της 14ης αγωνιστικής στη Μύκονο με την τοπική ομάδα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα γίνει την Τετάρτη και θα δώσει την ευκαιρία στον Ελπιδοφόρο είτε να προσπεράσει, είτε να φτάσει τον Φωστήρα στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.




Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο θυμόσοφος λαός μας και ο Ντεντόπουλος, πριν καν ιδρώσει η πρώτη φανέλα (1΄) επιβεβαίωνε το ρητό, εκτελώντας τα Μελίσσια από τα έντεκα βήματα, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Δωροβίνης. Και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Τσουμάνης με πλασέ, υποχρέωνε τους συμπαίκτες του να… αγκαλιαστούν για δεύτερη
φορά, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στο ίδιο λεπτό ο Δωροβίνης σημάδεψε για πρώτη φορά το δοκάρι του Χατζάρα!
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και όχι μόνο μείωσαν με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολά στο 15΄, αλλά έφθασαν και μια ανάσα από την ισοφάριση! Το μόνο που κατάφεραν ωστόσο ήταν να ισοφαρίσουν στα δοκάρια με τον Νικολά εφτά λεπτά αργότερα!
Τίποτα ωστόσο δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε μετά την αποβολή του Ιωσήπου για τα Μελίσσια στο 59’ με δεύτερη κίτρινη, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τζώνης του Φωστήρα έπαιρνε τον ίδιο δρόμο, πριν ο Νικολά στο 75΄ βρει για δεύτερη φορά… σίδερο! Οι φιλοξενούμενοι, από τη στιγμή που η αναμέτρηση έγινε ροντέο, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αναπάντητη την απειλή και ο Τασουλής, τρία λεπτά αργότερα, «ζευγάρωνε» και τα δοκάρια του Φωστήρα!
Ό,τι δεν κατάφερε ωστόσο στο 78΄ ο μέσος των φιλοξενούμενων, το πέτυχε στο 86΄, όταν παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την εκτέλεση πέναλτι του Ντεντόπουλου (απέκρουσε ο Χατζάρας) που επέφερε και την αποβολή του Τζανετέα με απευθείας κόκκινη, «κλείδωνε» το τρίποντο για την ομάδα του.
Ο Τασουλής μάλιστα ήταν αυτός που είχε και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση, βρίσκοντας για δεύτερη φορά δίχτυα! Αυτή τη φορά ωστόσο τα… λάθος, «γράφοντας» το τελικό 3-2.
Με τη νίκη του αυτή ο Φωστήρας παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ τα Μελίσσια συνέχισαν να φλερτάρουν με τις επικίνδυνες θέσεις με μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη Νέα Ιωνία η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χατζάρας, Αντωνόπουλος, Κοκότης (70' Ρήγας), Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος, Νικολά, Τζανετέας, Μποτωνάκης, Μανδύλης, Ταυλαδωράκης (79' Μπεκατώρος).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασούλης, Τζώνης, Τερζής, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Μπανιάς, Τεντόπουλος (90' Κατσιγιάννης), Μπεθάνης (79' Τσοπανάκος), Τσουμάνης (73' Ζίζηλας).
TicketNet - Tiger Lillies Freakshow Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)