ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΦΩΣΤΗΡΑ!!

ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΛΕΙΨΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΩΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΖΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΙΠΕ :ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΥΝΟΕΙΤΕ Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞ'ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΠΟΛΙΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)