ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ? Η ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ?


«Ο ΑΣ Ρόδος διαμαρτύρεται για τον ορισμό του αγώνα Φωστήρας – Ρόδος το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 3μ.μ. παρότι έχει γίνει σχετικό αίτημα εγκαίρως για αλλαγή ημέρας για να διευκολυνθεί η ομάδα μας συγκοινωνιακά. Σχετικά αιτήματα είχαν αποσταλεί τον τελευταίο μήνα στην ΕΠΟ, γνωστοποιώντας προς την Επιτροπή Δ’ Εθνικής τις δύσκολες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που συνδέουν το νησί μας με τον Πειραιά.
 Για τον συγκεκριμένο αγώνα λάβανε υπόψη ότι υπάρχει πλοίο την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου από Ρόδο προς Πειραιά αλλά δεν τους ενδιέφερε ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο διαρκεί δέκα εννέα έως είκοσι ώρες τουλάχιστον (το αντίστροφο στην επιστροφή). Είναι πρόσφατη η τραυματική εμπειρία της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ελπιδοφόρο όπου μετά από είκοσι ώρες ταξίδι, η αποστολή έφθασε στο γήπεδο και έπαιξε με δεκάλεπτη καθυστέρηση και χωρίς να προλάβει να κάνει καθυστέρηση και χωρίς να προλάβει να κάνει προθέρμανση ενώ μετά την λήξη έτρεχε να προλάβει το καράβι της επιστροφής.
Θεωρούμε ότι στον συγκεκριμένο όμιλο οι ομάδες των νήσων είναι πολύ αδικημένες λόγω των δυσκολιών στις μετακινήσεις και δεδομένου ότι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, επιβάλλεται η εξυπηρέτηση των μετακινούμενων σωματείων και μάλιστα σε τόσο δύσκολες οικονομικά συνθήκες. Για τους παραπάνω λόγους γίνεται κατανοητό ότι η συμμετοχή μας στον συγκεκριμένο αγώνα καθίσταται δύσκολη έως αδύνατη»

.http://fostiras2.webnode.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)