ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συζήτηση των ακαδημιών του Φωστήρα με Βόκολο-Παχατουρίδη


Η σχετική ενημέρωση που υπήρξε από την ομάδα μας αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διοργανώνουν ανοικτή επικοινωνία-συζήτηση για τα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας με στελέχη του τεχνικού επιτελείου της ΕΠΟ, την Πέμπτη 08.03.2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ταύρου (Πειραιώς & Επταλόφου), στις 6.00μμ.
Θα παραστούν και θα μιλήσουν ο Λεωνίδας Βόκολος, Ομοσπονδιακός Τεχνικός Συνεργάτης της Εθνικής Ομάδας και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, και ο Θοδωρής Παχατουρίδης, Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Παίδων και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την γνωστή ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει τα θέματα του παιδικού ποδοσφαίρου στηρίζει την εκδήλωση του Φωστήρα, μιας ομάδας που από το 1926 έχει μια σημαντική παρουσία και σήμερα συμμετέχει στα πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, αποτελώντας έναν σημαντικό ποδοσφαιρικό πυλώνα για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)