ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΟΠΗΤΑ, ΧΙΣΟΥ, ΠΙΛΑΒΙΟΥ ΣΤΟ ONSPORT


Ο τεχνικός του Φωστήρα, Κώστας Ψυρόπουλος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα του.
Στην ηρεμία και τη συγκέντρωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μετά το τέρμα που δέχτηκαν στάθηκε ο τεχνικός του Φωστήρα, Κώστας Ψυρόπουλος, ο οποίος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του απέναντι στον Αθηναϊκό
«Ήταν ένα τρόπαιο το οποίο δεν είχαμε σχεδιάσει από την αρχή της χρονιάς. Κάναμε μία εξαιρετική πορεία η οποία ήρθε μέσω των αγώνων. Είχαμε πίστη και ικανότητες και αυτό φάνηκε, όταν δεχτήκαμε το γκολ και ανατρέψαμε το παιχνίδι. Ο τίτλος είναι καλοδεχούμενος, γιατί προσθέσαμε ακόμα έναν στον Φωστήρα. Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός στο πρωτάθλημα και φυσικά στόχος μας είναι η άνοδος», είπε συγκεκριμένα.....


Ο τεχνικός του Αθηναϊκού, Ηλίας Καλοπήτας παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα ότι ο Φωστήρας ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τον τίτλο.
Στα τελευταία λεπτά υπέκυψε ο Αθηναϊκός, απέναντι στον Φωστήρα και δεχόμενος τρία τέρματα, ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Ο τεχνικός των «λόρδων», Ηλίας Καλοπήτας αναφέρθηκε στο παιχνίδι τονίζοντας ότι ο Φωστήρας ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τον τίτλο.
«Ξέραμε ότι ο Φωστήρας είναι καλύτερη ομάδα είχανε περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν το κύπελλο. Εμείς ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αδρανήσουμε ούτε λεπτό. Δυστυχώς μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε η ψυχολογία ήταν με το μέρος του Φωστήρα και οι πιθανότητες ήταν με αυτούς. Όσο αφορά στη συνέχεια, πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα και στόχος της ομάδας είναι νέα ταλέντα από τις ακαδημίες του συλλόγου», είπε ο τεχνικός του Αθηναϊκού.


Ο ποδοσφαιριστής του Φωστήρα, Χρήστος Χίσος μίλησε στο Onsports για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του απέναντι στον Αθηναίκό.
Από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Φωστήρα απέναντι στον Αθηναϊκό ήταν ο Χρήστος Χίσος, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στο Onsports για την επιτυχία της ομάδας του.
«Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο γκολ κοιμηθήκαμε, όμως μετά πήραμε την υπεροχή του αγώνα μέχρι το τέλος του και σκοράραμε τρεις φορές», είπε αρχικά.
 Όσο για τις ευκαιρίες του Πετρίτση που έχασε πρόσθεσε: «Δεν έχει σημασία που αστόχησε. Ευστοχήσαμε οι υπόλοιποι. Ούτως ή άλλως είμαστε μία οικογένεια και αυτό μας οδήγησε εδώ. Δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από την άνοδο».

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος μίλησε στο Onsports για την αναμέτρηση του Φωστήρα με τον Αθηναϊκό, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία γιορτή του ποδοσφαίρου.
Στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Αθηνών, όπου ο Φωστήρας αντιμετώπισε τον Αθηναϊκό.
Το Onsports μίλησε με τον κ. Πιλάβιο ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Είναι πολύ ευτυχές το γεγονός ότι υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αθηνών έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να γίνει μία γιορτή του ποδοσφαίρου», είπε στο Onsports ο Πιλάβιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)