ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΜΕ ΓΚΟΛ ΔΩΡΟΒΙΝΗ 1-0 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟY 1000 ΑΤΟΜΑ!!


ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 1-0 ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΔΩΡΟΒΙΝΗ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΟΤΑΝ ΚΡΟΤΗΔΑ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Πέρασε κι' αυτό! Η ομάδα μας κατάφερε να αντέξει στην πίεση των συνεχόμενων παιχνιδιών, αφού νίκησε την Κυριακή και το Αιγάλεω με 1-0, και πλέον μόνο αν έχει τάσεις αυτοκτονίας στα τέσσερα εναπομείναντα ματς θα χάσει το τίτλο! Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου, , αν και δεν έπεισε με την απόδοση του βρήκε το τρόπο να... ''ξεκλειδώσει'' την αντίπαλη άμυνα και να πάρει ένα πολύ σημαντικό ''τρίποντο''! Αξίζει να σημειωθεί πως το σωματείο από το Ταύρο έχει... ξεχάσει τη σημασίας της λέξης ήττα, καθώς η τελευταία φορά πως ο Φωστήρας έφυγε με σκημένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο ήταν στις 15 Ιανουαρίου, όταν και είχε χάσει εκτός έδρας από το Αιγάλεω με 1-0! Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, πως εάν μια ομάδα φτάνει στις 15 συνεχόμενες νίκες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Κυπέλλου, τότε η δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο σύλλογο είναι άξια συγχαρητηρίων! Χθες, οι ποδοσφαιριστές μας με εμφανή κόπωση από τα συνεχόμενα ματς, μπόρεσαν έστω και στην... κακή τους μέρα να επικρατήσουν επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Λυτρωτής σε ακόμη μια κρίσιμη συνάντηση δεν ήταν άλλος από το Σπύρο Δωροβίνη, ο οποίος με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 64' άφησε ''άγαλμα'' τον Κουρεπίνη, σημειώνοντας το τέρμα που εκρινε την αναμέτρηση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)