ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο Φωστήρας μετέτρεψε το παιχνίδι με τους Τράχωνες, σε… παράσταση για έναν ρόλο (4-1)!

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας μας, μπορούσε να φανταστεί πως η αναμέτρηση με τους Τράχωνες θα έπαιρνε τέτοια τροπή. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου αφήνοντας πίσω του τη κούραση από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ελπιδοφόρο, πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου και επιβλήθηκε με το εκωφαντικό 4-1 των ''νεοφώτιστων''. Οι πρωτοπόροι πέρασαν από ακόμη μια δύσκολη έδρα, αποδυκνείοντας πως βρίσκονται δίκαια στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου! Οι ''κιτρινόμαυροι'' με σαφή αγωνιστικό πλάνο μέσα στο γήπεδο, ''έπνιξαν'' τους ''μπλε'', οι οποίοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ωστόσο, οι καρδίες όλων σταμάτησαν να χτυπούν για μερικά λεπτά στο 92', όταν σε μια διεκδίκιση της μπάλας ο
ι Παναγιώτης και Χρήστος Ντεντόπουλος συγκρούστηκαν με το τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μάρκο Βαγγελάκο, ο οποίος δεν μπορούσε να φαντασεί χειρότερα την ονομαστική του εορτή. Αποτέλεσμα της φάσης ήταν να γυρίσει η γλώσσα του έμπειρου τερματοφύλακα! Στη συνέχεια εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ο γιατρός της αναμέτρησης, ο οποίος σε συνδυασμό με τη βοήθεια του φυσιοθεραπευτή του ''Φονέα'', Γεναίου Παπακυριαζή, που διέθετε το κατάλληλο μηχάνημα ειδικό σε τέτοιες περιπτώσεις, επανέφεραν στη... ζωή τον πορτιέρο των ''μπλε''.Στο α' ημίχρονο το σωματείο από το Ταύρο μπήκε δυνατό στο γήπεδο, θέλοντας να επιβάλλει από νωρίς το ρυθμό του. Μόλις στο 10' ο Σωτήρης Μπεθάνης επιχείρησε το σουτ, αναγκάζοντας το Βαγγελάκο να πραγματοποίησει διπλή απόκρουση. Στο 14' οι Τράχωνες απάντησαν με το Καλλιπολίτη να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Μπότου, με τον 22χρονο τερματοφύλακα να μην ανησυχεί. Δυο λεπτά αργότερα ο Σπύρος Δωροβίνης πιστοποίησε την ''δαινονιώδη'' πορεία που διανύει, καθώς με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βαγγελάκου γράφοντας το 1-0. Στο 24' ο Αντώνης Βλάχος συνδυάστηκε ωραία με το Σπύρο Δωροβίνη, ο πρώτος μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με το Δρακοντίδη να ανατρέπει τον έμπειρο μέσο και το διαιτητή Χατζή να υποδυκνείει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιώτης Ντεντόπουλος, ο οποιος ευστόχησε σημειώνοντας με αυτό το τρόπο το 2-0. Στο 29' ο Αντώνης Βλάχος σούταρε, με το Βαγγελάκο να μην ανησυχεί και να μπλοκάρει σταθερά. Στο 41' οι γηπεδούχοι απάντησαν, καθώς ο Χουστουλάκης σεντράρε από αριστερά, ο Κάρδαρης ''έσπασε'' με κεφαλιά τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, και ο Χατζής που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας μείωσε σε 2-1. Το β' μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το ''Φονέα'', καθώς με τη συμπλήρωση 8' στην επάναληψη ο Σπύρος Δωροβίνης ''έκλεψε'' τη μπάλα στο κέντρο του γηπεδού, μπήκε μέσα στην περιοχή, και με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 66' ο Αντώνης Βλάχος τροφοδότησε από αριστερά το Σπύρο Δωροβίνη, με το Βαγγελάκο να αποσοβεί το σουτ του τελευταίου. Το επίλογο της αναμέτρησης έγραψε στο 68' ο Γιάννης Κούτρος, ο οποίος 3' αφότου είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Χίσο, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση, εάν ο Παναγιώτης Ντεντόπουλος στο 83' δεν σημάδευε το δοκάρι της εστίας του Βαγγελάκου. Βοηθοί του Χατζή ήταν οι Σαββόγλου και Σταμάτης (ΣΔ Δυτικής Αττικής). ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κορτσινίδης, Κάρδαρης (54' Ντεντόπουλος Χ.), Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας (32' λ.τρ Κορδός), Τσιώλης (59' Χριστόπουλος), Χουστουλάκης, Παπαναγόπουλος. ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Κόπελας, Τασουλής, Τζώνης, Τερζής (79' Ζίζηλας), Μπόκουρης (67' Χοτζάϊ), Χίσο (65' Κούτρος), Δωροβίνης, Ντεντόπουλος Π., Μπεθάνης, Βλάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)