ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

5ΑΣΤΕΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕ 0-5 ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!!!!

0-5 ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE 2 ΑΦΟΥ Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2-0 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΑΝΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ +10!!...


Στο α' μέρος οι πρωταθλητές μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Χρήστο Τασουλή να επιχειρεί την σέντρα από αριστερά, όμως η κεφαλιά του Βαγγέλη Μπούκουρη από το ύψος της μικρής περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σηφάκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναγιώτης Ντεντόπουλος πήρε για πρώτη φορά το... όπλο του! Συγκεκριμένα μετά από πλάγιο του Κώστα Κόπελα, η μπάλα κατέληξε στον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 26' ο Αντώνης Βλάχος που είχε... κέφια, τροφοδότησε τον Παναγιώτη Ντεντόπουλο, όμως το σουτ του τελευταίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Σηφάκη που έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 33' ο Σπύρος Δωροβίνης δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την πάσα του Χρήστου Τασουλή. Στο 37' ο Χρήστος Χίσος με καταπληκτική κάθετη πάσα βρήκε τον Αντώνη Βλάχο, και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ σημείωσε το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα, μετά από κλέψιμο του Βαγγέλη Μπούκουρη, η μπάλα έφτασε στον Παναγιώτη Ντεντόπουλο ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μείωσαν ταχύτητα στο β' μέρος, αντιθέτως αύξησαν την απόδοση τους σημειώνοντας ακόμη δυο τέρματα. Μόλις στο 4' της επανάληψης, ο Σωτήρης Μπεθάνης βρήκε με ωραία σέντρα τον Παναγιώτη Ντεντόπουλο, που έπιασε την κεφαλιά με τον Σηφάκη να αδρανεί, και στην επαναφορά ο φορ του "Φονέα" έκανε το 4-0, σημειώνοντας παράλληλα χατ-τρικ. Στο 64' ο Τασουλής μετά από όμορφη ατομική ενέργεια εξαπέλυσε το σουτ, με το Σηφάκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο 75' οι γηπεδούχοι έφτασαν για πρώτη φορά κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Καρποντίνη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Αλέξανδρου Μπότου. Το επίλογο της συνάντησης έκλεισε ο συνήθης ύποπτος για το Φωστήρα, Παναγιώτης Ντεντόπουλος, καθώς στο 83' εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Αντώνη Βλάχου και με καρφωτή κεφαλιά σε άδεια εστία διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 89' αποβλήθηκε από πλευράς φιλοξενούμενων ο Δωροβίνης με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Μπόρσης με βοηθούς τους Τέλκη και Πουρνάρα.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:
Σηφάκης, Κουκιάς (56' Μπράχος), Μάκος, Βαφειάδης, Ήλιου, Ζουμπουνέλης, Γεμιστός, Καρποντίνης, Γκουνέλας (46' Δικαιόπουλος), Γανόλης ( 74' Εστυλιανιδης), Χαρατσάρης.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ:
Μπότος, Κόπελας (73' Κατσιγιάννης), Τασουλής, Τζώνης, Ζίζηλας, Μπούκουρης, Χίσος (73' Τσοπανάκος), Δωροβίνης, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης (73' Πλέσσας), Βλάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)