ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ Ο ΒΑΖΑΚΑΣ.. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ - ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!! 14 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....


Βαζάκας: Μετάνιωσα για την επιλογή μου!

Το περασμένο καλοκαίρι πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει τους πάγκους των επαγγελματικών κατηγοριών, με μοναδικό στόχο να οδηγήσει τον Ελπιδοφόρο στη Football League ΙΙ. Παρά την προσπάθειά του στο σωματείο των βορείων προαστίων, ο Γιώργος Βαζάκας είδε τους κόπους του να... γκρεμίζονται μέσα σε ένα μήνα! Ο Γρεβενιώτης τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα 'Ωρα των σπορ' και τον Κυριάκο Παντζαρίδη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ''Θεωρώ ότι πρέπει να επιστρέψω στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μετάνιωσα πολύ για την επιλογή που έκανα το καλοκαίρι και ο λόγος είναι ότι από τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν παίρνεις αυτό που δικαιούσε! Παρόλα αυτά, το κέρδος για εμένα ήταν η γνωριμία με τον Βασίλη Γαντζούλα, ο οποίος αποτελεί πολυτέλεια για τον χώρο''. Εν συνεχεία, σχολίασε την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ''Ημασταν αήττητοι σε 22 παιχνίδια, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν ήταν. Δεν θεωρώ ότι πήγε κάτι... στραβά, διότι η παρουσία μας από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ήταν σταθερή. Απλώς ο Φωστήρας σημείωσε 14 νίκες σε ισάριθμα ματς και κατέκτησε την πρώτη θέση. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα και ότι παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο''. Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε πως σημαντικό μερίδιο ευθύνης στη διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα έχει η διαιτησία: ''Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η διαιτησία. Τη φετινή σεζόν αποβλήθηκα τρεις φορές από τον πάγκο, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες τις οποίες είχα εργαστεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποκτήσει διαφορά ασφαλείας, ωστόσο σε καθοριστικά παιχνίδια έγιναν σφάλματα, τα οποία μας κόστισαν πολύ ακριβά''. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

stis epagelmatikes kathgories malaka anevainoun mono osoi aksizoun re karagiozi... kalh xonepsi agori mou

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)