ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ!!


 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ... ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΡΜΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...

ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΙΕΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ....ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ... ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΜΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ...!!!!

ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ!!

ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)