ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ !!!

Από τις αρχές Ιουνίου μέχρι σήμερα, τα κυρίαρχα ζητήματα που απασχολούσαν την ομάδα μας αφορούσαν τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται μέχρι στιγμής στο έμψυχο δυναμικό. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Ψυρόπουλος πραγματοποιεί συνεχείς επαφές με παίκτες που του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, οι οποίοι μάλιστα ενδέχεται να αποκτηθούν εάν και εφόσον βρεθεί η «χρυσή» τομή στο οικονομικό κομμάτι. Ένας εξ αυτών είναι και ο Δημήτρης Τσατσαρής, ο οποίος την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα «κιτρινόμαυρα». Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που διακρίνεται για την ικανότητα του στις δυνατές μονομαχίες αλλά και για το πάθος του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Ηλυσιακό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποτέλεσε ένα εκ των κορυφαίων για το σωματείο του κέντρου την περσινή περίοδο. Επίσης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Φονέα» έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Π.Α.Ο Γλυφάδας (για ένα 6μηνο) αλλά και στην Ηλιούπολη την περίοδο που οι «κυανέρυθροι» συμμετείχαν στην Football League.


Στις πρώτες του δηλώσεις όντας πλέον ποδοσφαιριστής του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, ο Δημήτρης Τσατσαρής δεν έκρυψε την ικανοποίηση του τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Αναγνωρίζω ότι ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο, το οποίο στοχεύει ψηλά σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Ευχαριστώ τον κ. Ψυρόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου και εύχομαι να τον δικαιώσω για την επιλογή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)