ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

«Χτυπάει» Κάμπα ο Φωστήρας


Η απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της διοίκησης του Φωστήρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο Ηλίας Κάμπας.

Ενας στράικερ εγνωσμένης αξίας, με πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ο οποίος πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον ΑΟ Γλυφάδας, στον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.
Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί τον «εκλεκτό» του τεχνικού Κώστα Ψυρόπουλου, καθώς οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στον Αστέρα Ζωγράφου.
Πάντως, πέραν του Κάμπα, μία από τις περιπτώσεις επιθετικών που εξετάζουν στον «φονέα» είναι αυτή του Τάσου Θάνου, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή Ψαχνών.πηγη:sentragoal.gr
FOSTIRAS 2.BLOGSPOT.COM (OFFICIAL PAGE) (ΦΩΣΤΗΡΑΣ)

Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)