ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΚΑΙ Ο ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!!!

Υπέγραψε και ο Βαβάτσικος στον Φωστήρα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται στις τάξεις του Φωστήρα με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η διοίκηση προχώρησε χθες, σε ακόμη μια προσθήκη. Ο λόγος για τον 26χρονο επιθετικό Κώστα Βαβάτσικο που αγωνιζόταν φέτος στον Φωκικό και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Ποδοσφαιριστής του Φωστήρα είναι ο Κώστας Βαβάτσικος, ο οποίος μετά από συνεχείς συζητήσεις τελικά έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου. Πρόκειται για επιθετικό, του οποίου οι παραστάσεις από τα επαγγελματικά σαλόνια μιλούν από μόνες τους. Ο 26χρονος κυνηγός προσέφερε τις υπηρεσίες του την περσινή περίοδο στην Football League με την φανέλα του Φωκικού, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παναιγιάλειο, Μεσσηνιακό, Καλαμάτα και Προσοτσάνη. Όπως γίνεται αντιληπτό, η παρουσία του συγκεκριμένου παίκτη στο έμψυχο δυναμικό αναμένεται να λύσει τα χέρια του Κώστα Ψυρόπουλου, δεδομένου ότι οι ιθύνοντες του Φονέα, μετά την αποχώρηση του Τάκη Ντεντόπουλου, αναζητούσαν ένα επιθετικό έμπειρο που θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις στο σωματείο.

Βαβάτσικος: Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου


Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Φωστήρα, ο Κώστας Βαβάτσικος τόνισε: Ήρθα σε ένα σωματείο του οποίου η δυναμική είναι τεράστια! Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και εύχομαι τη νέα χρονιά η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εν συνεχεία ο έμπειρος επιθετικός έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο για τον οποίο υποστήριξε: Αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος του συλλόγου να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για του δώσουμε χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)