ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΠΗΡΕ ΠΕΤΑΥΡΑΚΗ ΕΦΥΓΕ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΣ



Στην απόκτηση του Σταύρου Πεταυράκη προχώρησε ο Φωστήρας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Σπύρου Τσοπανάκου από τον «Φονέα».
Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας από τον Ταύρο σε πολύ καλό κλίμα.
ΠΕΤΑΥΡΑΚΗ
Αναλυτικά τα δελτία Τύπου του Φωστήρα:

«Συμφωνία με Πεταυράκη

Σε ακόμη μια σημαντική προσθήκη προχώρησε, χθες αργά το βράδυ, η ομάδα μας καθώς έδωσε τα χέρια με ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο και χαρισματικό ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Σταύρο Πεταυράκη, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Ο Ροδίτης δεξιός οπισθοφύλακας έχει την εμπειρία, ώστε να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της κατηγορίας, δεδομένου ότι έχει φορέσει τη φανέλα του Διαγόρα, με τον οποίο μάλιστα συμμετείχε στα play-off ανόδου για την Super League την περίοδο 2010-2011. Συν τοις άλλοις, ο 20χρονος αμυντικός την περσινή σεζόν προσέφερε τις υπηρεσίες του στον γειτονικό ΠΑΟ Ρουφ, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του «ερυθρόλευκου» συλλόγου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Φονέα» αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στα μετόπισθεν, ενώ στα θετικά περιλαμβάνεται το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «μικρός» στο βασικό σχήμα.
«Διαζύγιο» με Τσοπανάκο..

Παράλληλα, παρελθόν από το σωματείο του Ταύρου αποτελεί πλέον ο Σπύρος Τσοπανάκος. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας μας έλυσαν την συνεργασία με τον χαρισματικό ακραίο μέσο κοινή συναινέσει, τον οποίον μάλιστα ευχαρίστησαν για τα δυο χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο, ενώ του ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Τσοπανάκος χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο της διοίκησης όσο και του κόσμου, καθώς αποτελεί ένα ποδοσφαιριστή με σπουδαίο χαρακτήρα.
Πρώτη με… όνειρα για τον Φωστήρα!
Χθες το απόγευμα, ημέρα Δευτέρα, σε ευχάριστο κλίμα έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, για τη νέα χρονιά στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης». Το παρών στον αγωνιστικό χώρο έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του «Φονέα», όπως επίσης και τα μέλη που απαρτίζουν την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση. Αρχικά, ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου, Κώστας Ψυρόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές, προτού οι τελευταίοι εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και άρχισαν τρέξιμο. Συν τοις άλλοις, το μενού περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο επίλογος της «πρώτης» έκλεισε με δίτερμα σε μικρούς χώρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)