ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΕΡΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Στην απόκτηση του Άγγελου Φωστέρη προχώρησε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η ομάδα του Φωστήρα με τον παίκτη να υπογράφει σήμερα (31/08) το νέο του συμβόλαιο.
Πήρε Φωστέρη ο Φωστήρας!Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και έτσι ο παίκτης πέρασε σήμερα από τα γραφεία της νέας του ομάδα, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο καινούριο του συμβόλαιο. Ο Φωστέρης αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Ηλυσιακό, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Καλλιθέας και Ελλάς Ποντίων. Από τον Φωστήρα πάντως αποχώρησε ο Νίκος Μπερνιδάκης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Περαμαϊκό. Την Κυριακή το συγκρότημα του Κώστα Ψαρόπουλου θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)