ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ EIΠΕ:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΠΕ:

Ψυρόπουλος:'' Έμφαση στον επιθετικό τομέα''ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΚΘΛΗΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ.

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ. Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧςΡΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ? :

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ . ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΑΔΙΑΚΟΠΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΕ! ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΤΕΙ ΕΑΝ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΤΕ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)