ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

AΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟ 2001

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΗΤΑΝ ΤΟ 2001.  ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 6ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!!!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ  ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ...ΠΛΑΝΗΤΗ   ΜΕΙΩΘΗΚΕ!!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΡΜΙΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ  ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΕΠΟ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ! ΤΕΛΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ...ΞΕΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!


ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ (ΒΑΛΤΟΣ)? ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΑΝΟΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ (ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)!


ΠΗΓΗ:FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COM! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)