ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΒΟΤΙΒΤΣ


Κώστας Ψυρόπουλος (προπονητής Φωστήρα)

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς μετά το 2-2 του πρωταθλήματος (είχαμε προηγηθεί με 2-0). Θέλαμε να ξεχάσουμε το κυριακάτικο παιχνίδι γρήγορα. Μπήκαμ δυνατά με τον ίδιο ρυθμό και καταφέραμε να σημειώσουμε δύο γκολ.
 Έπρεπε στη συνέχεια να αμυνθούμε σωστά και να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα, κάτι που καταφέραμε.
 Παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.
 Για το ματς της επόμενης φάσης με τα Χανιά, είναι ματς στην έδρα μας και πρέπει να το χτυπήσουμε για να πάρουμε την πρόκριση".

 Ζόραν Γέβοτιβτς (προπονητής Ζακύνθου)


"Συγχαρητήρια στο Φωστήρα και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Το σκορ είναι δυστυχώς πλασματικό. Ήμασταν καλοί, ο αντίπαλος είχε υπεροχή αλλά κατάφερε σε τέσσερις φάσεις να βάλει τέσσερα γκολ. Τα δύο ήταν από στημένα, το τρίτο από το πουθενά... και το τέταρτο με πέναλτι.
 Δείξαμε βελτίωση σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος και δημιουργήσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι.

Έχουμε την πιο νέα ομάδα ηλικιακά σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Θέλει υπομονή. Πιστεύω η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς. 

Πρέπει να δουλέψουμε πολύ να βελτιώσουμε τα λάθη και να έχουμε σωστά τελειώματα στην επίθεση για να σημειώνουμε γκολ". 

ΠΗΓΗ: www.ioniansports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)