ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤEIΧΑΝ Η ΕΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ολοκληρώθηκε χθες, σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Ακαδημίες του Φωστήρα με προσκεκλημένους ομιλητές τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Κώστα Τσάνα και Θοδωρή Ελευθεριάδη, αποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για το παιδικό ποδόσφαιρο μπορούν να μαζεύονται και να συζητούν μακριά από σκοπιμότητες και αντιπαλότητες. Σε ένα κοινό περίπου τριάντα Προπονητών και Υπευθύνων Ακαδημιών από όλη την Αθήνα, ανθρώπων που ασχολούνται με τα τμήματα υποδομών, που προσκλήθηκαν αλλά και άλλων που έμαθαν για την συνάντηση και μας ζήτησαν να παραστούν, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές έκαναν μια πλήρη, εμπεριστατωμένη και αναλυτική παρουσίαση με διαφάνειες γύρω από θέματα δομής, οργάνωσης και προπονητικής προσέγγισης στις ηλικίες από τις νεοσύστατες Κ-15 και Κ-16 μέχρι την Εθνική Ελπίδων και ανέπτυξαν διεξοδικά τα πλάνα της Ομοσπονδίας σχετικά με τις δομές των Εθνικών Ομάδων.
Επίσης εστίασαν αναλυτικά στην προσέγγιση των αθλητών σε επίπεδα τεχνικής, τακτικής, φυσικής κατάστασης, ψυχολογίας κλπ και στα ξεχωριστά προπονητικά μοντέλα για την κάθε ηλικία. Στάθηκαν ιδιαιτέρως στην συνεργασία με τους κκ Σάντος, Φύσσα και Βόκολο όσον αφορά στον προγραμματισμό αλλά και την υλοποίηση των πλάνων καθώς και στον ρόλο των Ενώσεων. Στη συνέχεια απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις των παρευρισκόμενων και έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σε πολλά θέματα. Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων, ο κυπελλούχος Ευρώπης 2004 Βασίλης Λάκης εκπροσωπώντας την ομώνυμη Ακαδημία και τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, ο Υπεύθυνος του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Αμανατίδης, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Κέρκυρα Σωκράτης Οφρυδόπουλος εκπρόσωποι και προπονητές από τον Γ.Σ.Ηλιούπολης, ο πρόεδρος και οι προπονητές υποδομών τον Άρη Αμφιάλης, ο αντιπρόεδρος και προπονητές της Α.Ε.Μοσχάτου, του ΠΑΣ Γαλάτσι, του Ερμή Ηρακλείου, και του Απόλλωνα, ο Χρήστος Γιωτάκης από την οργανωτική επιτροπή του Θουκιδίδειου και αρκετά ακόμη στελέχη και φυσικά σύσσωμο το επιτελείο των Ακαδημιών του Φωστήρα με τους Στέλιο Τσουκαντά, Πέτρο Τασουνίδη, Σήφη Βενάκη, Νίκο Γκούβα, Σάββα Χατζυκυριάκο και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Κώστας Ψυρόπουλος. Την εκδήλωση κάλυψαν δημοσιογράφοι από τα αθλητικά portal www.football-academies.gr www.sports-academies.gr και  moshatotaurossporty.blogspot.gr, ενώ δεν μπόρεσαν να παραστούν εκπρόσωποι και από άλλα Σωματεία και  μέσα, που περιμέναμε και ελπιζουμε να τους έχουμε κοντά μας την επόμενη φορά. Σύντομα θα ανεβάσουμε φωτογραφίες και video από την εκδήλωση. Εμείς στον Φωστήρα ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Τσάνα και τον Θοδωρή Ελευθεριάδη για την παρουσία και την εισήγησή τους, αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν, πιστεύοντας ότι βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι στο καλύτερο αύριο του παιδικού ποδοσφαίρου !

ΠΗΓΗ http://www.fostiras-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)