ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αδειοδότησης του γηπέδου του Φωστήρα “Σπύρος Γιαλαμπίδης” στον Ταύρο, όπως ενημερώνει ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, μέσα από δελτίο τύπου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γηπέδων της Αττικής λειτουργούν χωρίς άδεια καταλληλότητας. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδόθηκε η άδεια για το γήπεδο του Φωστήρα
Σε ελάχιστο χρόνο, μετά από πολλά χρόνια
Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου αλλά και την καταλυτική συμβολή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την έκδοση αδείας του γηπέδου «Σπύρος Γιαλαμπίδης» στον Ταύρο σε εξαιρετικά μικρό χρόνο. Έτσι το γήπεδο του Φωστήρα ύστερα από πολλά χρόνια αποκτά και επίσημα άδεια λειτουργίας.
Απόρροια των συντονισμένων και αποτελεσματικών ενεργειών της Διοίκησης και των υπηρεσιών του Δήμου, αποτέλεσε η χθεσινή ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου καταλληλότητας αγωνιστικών χώρων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Αττικής. Κατά τη συνεδρίασή της στα γραφεία του γηπέδου, μετά τη λεπτομερή αυτοψία που προηγήθηκε και αφού προηγουμένως ο Δήμος είχε λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα που ορίζει ο νόμος και είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες εργασίες, εισηγήθηκε την έκδοση άδειας λειτουργίας.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου ανέφερε τα εξής: «Οι υπηρεσίες του Δήμου μας υπερέβαλαν εαυτόν και σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των εκπροσώπων ΕΠΑΕ και ΕΠΣΑ, ολοκληρώθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο η διαδικασία αδειοδότησης του γηπέδου του Φωστήρα. Στηρίζουμε τις ομάδες του Δήμου μας με τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές που τους έχουμε παραχωρήσει και πιστεύω ότι ο σημερινός αγώνας κυπέλλου, στο αδειοδοτημένο πλέον γήπεδο, θα είναι νικηφόρος για την ομάδα του Φωστήρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)