ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

1-1 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ!

Η ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΣ
ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-1 ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙ

 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΙΕΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΚΟΛ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ 30' Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΙΣΟΡΟΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ.

ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΑ! Η ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΣ ΩΣΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΤΟ 67' ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΒΟΥΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ Ο  ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΔΕ ΧΕΡΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ (ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΩΝΗ ΕΤΣΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΙΕΖΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΜΠΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΧΑΣΤΟ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ. ΣΤΟ 90' ΟΜΩΣ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΠΥΡΟΣ ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-1 ΣΤΟ 90+!


ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΠΗΓΗ FOSTIRAS2.BLOGSP[OT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)