ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 5-4 ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!


 ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 5-4 ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ! ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 550 + ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!

O ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ. ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΑΡΙ  ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΠΑΡΑΡΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ!
ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΕΤΑ ΤΟ
ΓΚΟΛ
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΩ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΓΕ Η ΩΡΑ Η ΠΙΕΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ.
ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΦΩΣΤΗΡΑΣ!
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΜΩΣ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ! ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΤΟΥ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΚΑΜΠΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 5-4 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ!


Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος (72' λ.τ. Αρχοντάκης), Μπιλίτσης, Πεταβράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τασούλης, Βαβάτσικος, Σαρρής, Δωροβίνης, Χάμπας.
ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Ψυxουντάκης (70' Γωνιωτάκης), Πυθαρούλης, Βουρβαχάκης, Παπαδάκης (55' Ταταράκης), Κέρι, Δουμάνης, Πάγκαλος (81' Ιωαννίδης), Μποτωνάκης.Πηγη: Fostiras2.blogspot.com
Fostiras2.blogspot.com (Lioumis Christos) / CC BY-NC-ND 3.0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)