ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ!

Οργή στον Φωστήρα για διαιτησία

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΟ Φωστήρ μετά την ήττα που γνώρισε το ιστορικό σωματείο την Κυριακή στο Αίγιο από τον τοπικό Παναιγιάλειο (0-1). Παράλληλα, στα πρόσωπα των ανθρώπων του «Φονέα» φανερώνεται η οργή και η αγανάκτηση μετά τις…. εχθρικές διαιτησίες που έχει τύχει η ιστορική ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου, Σταμάτης Καζάντζης ο οποίος παρουσιάστηκε φανερά εκνευρισμένος από τις αποφάσεις του διαιτητή, Μαγειρα : « Γνωρίζουμε τις σχέσεις που έχει ο κ. Παπαπέτρου με την διοίκηση του Παναιγιάλειου. Ορισμένοι θεωρούν ότι έχοντας στις τάξεις τους πρωην διαιτητικά πρόσωπα, θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Θα πρέπει κάποια στιγμή ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Δεν ξέρω κατά πόσο χωράει ανθρώπινος νους ότι η ομάδα έχει δεχτεί στα τελευταία ματς τόσες κάρτες. Εγώ πλέον δεν μπορώ να συγκρατήσω τον κόσμο του συλλόγου».

ΠΗΓΗ:STOPLEKTO


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=P2d-yZIo6tU

Εδω ειναι το βιντεο του αγωνα!Καλη η παπαντζα και η καραμελα για την διαιτησια αλλα το βιντεο αλλα δειχνει.Οταν χανεις Καζάντζη απο καλυτερη ομαδα να μαθεις να το δεχεσαι αξιοπρεπως...

Ανώνυμος είπε...

κύριε Καζάντζη, κρίμα για την ιστορική ομάδα του Φωστήρα που έχει για πρόεδρό της έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να βλέπει μπάλα, ν' αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντιπάλου και να ψάχνει για φτηνές δικαιολογίες για να δικαιολογήσει μία καθαρή νίκη. Καλή συνέχεια στον Φονέα, μπράβο στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Φωστήρα για την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία τους στο Αίγιο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)