ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΤΣΩΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!


Η σταθερότητα και η αποφασιστικότητα του αποτελούν κριτήρια που χρειάζεται να διαθέτει ο εκάστοτε αμυντικός σε οποιαδήποτε ομάδα και εάν αγωνίζεται. Τόσο την περσινή σεζόν όσο και την περίοδο που διανύουμε αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών που βρίσκονται στον ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ. Η αναφορά μας γίνεται στον Τρύφωνα Τσώνη ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο αυριανό ματς (Τετάρτη) με τον Πανιώνιο, που αφορά την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Θα είναι ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Ο αντίπαλος διανύει περίοδο εξαιρετικής κατάστασης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας παράγοντας που αυξάνει τον δείκτη δυσκολίας της αναμέτρησης. Από την πλευρά μας θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να αποσπάσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τη συγκεκριμένη συνάντηση. Άλλωστε τέτοιου είδους παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για όλους τους παίκτες». Ερωτηθείς, εάν η ομάδα του μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από το αυριανό παιχνίδι, ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε: « Πιστεύω ότι με τη δύναμη της έδρας μας και το καλό αγωνιστικό πρόσωπο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι για να πετύχουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και στα 90 λεπτά».


Η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο: Αρχοντάκης, Μπότος, Κοπελας, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Τσώνης, Νικολόπουλος, Μπούμπας, Μπούκουρης, Δωροβίνης, Κούτρος, Τασουλής, Στάμος, Βαβάτσικος, Ψαρρής, Φωστέρης, Τσατσαρής, Ζαχαρόπουλος, Μπαμπούνης, Καλδέλης, Καλλέργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)