ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑ!


Ο Ηλίας Κάμπας έδωσε στους συμπαίκτες του στον Φωστήρα και στους οπαδούς της ιστορικής ομάδας του Ταύρου πέρα από τεράστια χαρά, το δικαίωμα να ονειρεύονται πρόκριση στο Κύπελλο. Τη χαρά να αναμένουν με αδημονία τον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης. Τι έκανε; Πολύ απλά αυτό που γνωρίζει να κάνει όσο λίγοι στη χώρα. Έβαλε γκολ στον Πανιώνιο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο...
Κάμπας στο Onsports: «Ευεργετική η νίκη επί του Πανιωνίου» | onsports.gr«Τη δουλειά μου έκανα και τίποτα περισσότερο. Επιθετικός είμαι, λογικό να σκοράρω που και που» τονίζει ο ίδιος στο Onsports. Τι που και που ρε φίλε τού επισημαίνουμε, γελάει και περνά στο παρασύνθημα.
Η νίκη αυτή είναι πιο σημαντική γιατί σας δίνει ελπίδες πρόκρισης ή γιατί σας προσφέρει ψυχολογία;
«Κακά τα ψέματα, ο Φωστήρας δεν μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο. Θα είναι τέλειο να συνεχίσουμε παίρνοντας μια πρόκριση, αλλά αυτό δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Το μυαλό μας πρέπει να βρίσκεται στο πρωτάθλημα. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, μια νίκη επί ενός τόσο ποιοτικού αντιπάλου που «ζει» δύο κατηγορίες ψηλότερα, είναι ευεργετική για την ψυχολογία της ομάδας. Ο Φωστήρας διαθέτει πολλά νέα παιδιά και τα νέα παιδιά ζουν για μεγάλες νίκες».
Τον Πανιώνιο πως τον είδες;
«Σε ό,τι αφορά στο μεταξύ μας παιχνίδι, ίσως να μην μας υπολόγιζαν. Δεν είναι και εντελώς παράλογο να νιώθεις άνετος όταν έχεις διαφορά δύο κατηγοριών από τον αντίπαλο. Ειδικά όταν υπάρχει επαναληπτικός. Και με το 1-0 υπέρ μας δηλαδή, φαβορί παραμένει ο Πανιώνιος. Γενικά, πάντως, ο Πανιώνιος είναι από τις ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις. Βαρεθήκαμε τη σκοπιμότητα. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ομάδες σαν τον Πανιώνιο και ειλικρινά θέλω να συγχαρώ τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Αν και νέος προπονητής, δεν κοιτάζει να παίξει αντιποδόσφαιρο για να πάρει αποτελέσματα, αλλά ρισκάρει και δικαιώνεται. Οχι μόνο λόγω της θέσης του Πανιωνίου, αλλά και εξαιτίας των όσων θετικών λένε οι ουδέτεροι για την ομάδα του»
Ποιος είναι αλήθεια ο ρεαλιστικός στόχος του Φωστήρα;
«Ως νεοφώτιστοι, ως πρώτο στόχο πρέπει να έχουμε την παραμονή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω. Θα παλέψουμε για το καλύτερο. Είναι περίεργη η κατηγορία και δεν μπορώ να πω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Αυτό που ξέρω, είναι ότι δυνατότητες και ταλέντο υπάρχουν».
Κακό δείγμα ότι συχνά δέχεστε γκολ στο τέλος των αγώνων; Συμβαίνει λόγω απειρίας;
«Δεν νομίζω ότι φταίει η απειρία. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν περίοδοι γκίνιας και περίοδοι ρέντας. Έτσι το βλέπω...»

Στον Φωστήρα περιβάλλεσαι από πολλά νέα παιδιά. Σε 'φτιάχνει' ο ρόλος που έχεις; Το γεγονός ότι παίρνουν πολλά από σένα λόγω της εμπειρίας σου;
«Η αλήθεια είναι ότι το ευχαριστιέμαι, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα πιο έμπειρα παιδιά. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, σε ενδιαφέρει να αφήσεις κάτι πίσω σου. Αλλωστε, το νιώθω ως χρέος μου. όταν ήμουν εγώ νεαρός, υπήρχαν κάποιοι που με καθοδηγούσαν... Οφείλω να το ανταποδώσω»
Εχει σκεφτεί ο Ηλίας Κάμπας τη ζωή χωρίς ποδόσφαιρο; Τη μέρα της αποχώρησης;
«Νιώθω καλά και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι... Οταν έρθει η ώρα, θα δούμε».
πηγη Onsport!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)