ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ!

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ 3 ΝΙΚΕΣ, 3ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ, ΚΑΙ 5 ΗΤΤΕΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1960-1961 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ <ΦΟΝΕΑΣ> ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΜΕ 2-6 (ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 2007-08 (ΣΤΙΣ 20/1/2008) ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΧΑΣΕ 1-0. ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΣΤΟ 41' ΕΝΩ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ 16' ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 77' ΜΕ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

ΠΗΓΗ:FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COM

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ντερμπι απο τα παλια.Ενας αγωνας που ξεκινα απο το μακρινο 60 οπου οι 2 ομάδες αγωνίζοντα στην Α Εθνική!Να γινει ενας καλος αγωνας και ο καλυτερος ας κερδισει.Και φυσικα επειδη επειδη σιγουρα θα ερθετε και οι φιλοι του Φωστηρα να δειτε τον αγωνα θεωρω οτι η συμπεριφορα σας θα ειναι κοσμια σε ενα γηπεδο που θα εχει παρα πολλους οπαδους του Παναιγιαλειου.Θα προτεινα και μια επικοινωνια με τους οργανωμενους του Παναιγιαλειου (Club Bianconeri)απο πλευρας σας για οποιαδηποτε διευκολυνση της παρουσια σας στο Σταδιο του Αιγιου.
Παναιγιαλειος1927

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)