ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ > ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ <ΘΑΥΜΑ> ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡIΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤI ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝOΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΟΝΕΑΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ.    
 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΠΟΚ & Α! ΕΘΝΙΚΗ)  ΣΤΗΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ 14 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 9 ΝΙΚΕΣ, Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2 ΕΝΩ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΗΞΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ. ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 25-15 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1974, ΟΠΟΥ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 2-0.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 8! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ. ΜΕ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

phgh : fostiras2.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)