ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ


Ψυρρόπουλος: «Η μεγαλύτερη στιγμή στην σύγχρονη ιστορία μας» | onsports.grΟ τεχνικός του «Φονέα» χαρακτήρισε την πρόκριση ως την «μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Ηλία Κάμπα, επειδή τον εμπιστεύτηκε και έμμεινε για εκείνον - όπως τόνισε - σε τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο.
«Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Σήμερα ολοκληρώσαμε το θαύμα, στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι παίκτες είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να πετύχουν όλα όσα έχουμε πετύχει αυτή τη χρονιά. Από την πλευρά μου έχω το ελεύθερο από την διοίκηση να δουλέψω με τον τρόπο που επιθυμώ», τόνισε αρχικά ο Ψυρρόπουλος και πρόσθεσε:
«Νιώθω δικαιωμένος που ο Ηλίας Κάμπας ο χρυσός μας σκόρερ έμεινε για εμένα στην ομάδα σε μία ομάδα με στόχους σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Τέλος θέλω να τονίσω ότι είναι ξη πιο γλυκιά ήττα που έχουμε κάνει σαν ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο μας ο οποίος μας έχει στηρίξει».
πηγη:onsport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)