ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΗΤΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΦΟΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΝΩΡΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΦΟΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! ΓΕΜΗΣΕ Η ΘΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ!


ΕΞΕΔΡΑ
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΑΣΕ 2-1 ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ .. ΜΕΤΑ ΤΟ 40' ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 2-0 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΣΕ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΔΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 100% ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Η ΠΙΕΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΝΕΡ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2-1. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΗΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ.
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ 15+ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ.
Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΕΥΤΙΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΟ FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COM
SE ΛΙΓΟ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)