ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΟ SPORFM(ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)


Για το ματς με τον Πανιώνιο:
«Στο 1-0 και στο 2-0 ξέραμε πως ήμασταν στο παιχνίδι της πρόκρισης αν πετυχαίναμε ένα γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 88’ με τον Κάμπα και έτσι πήραμε την πρόκριση. Ωστόσο, πιστεύαμε σε όλη τη διάρκεια του ματς πως μπορούμε να σκοράρουμε και να προκριθούμε. Από την αρχή της αναμέτρησης μπήκαμε μέσα στο γήπεδο για να ευχαριστηθούμε το ματς. Ο Πανιώνιος μας αιφνιδίασε με τα δύο γρήγορα γκολ του, όμως είχαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και με λίγη τύχη πήραμε αυτό που θέλαμε και δείξαμε πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».
Για τους στόχους του Φωστήρα την φετινή χρονιά:
Θάνου: «Το θέλαμε περισσότερο από τον Πανιώνιο» | onsports.gr«Εμείς κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα, καθώς θέλουμε να πάρουμε την άνοδο. Τώρα όσον αφορά στο Κύπελλο θα κοιτάξουμε τα δύο παιχνίδια με τον επόμενο αντίπαλό μας στο θεσμό. Πρώτα θα κοιτάξουμε να τα ευχαριστηθούμε και ό,τι προκύψει. Ο Φωστήρας στα ματς με τον Πανιώνιο έδειξε πως δεν παρατάει κανένα παιχνίδι ακόμη όταν βρίσκεται πίσω ακόμη και με δύο τέρματα».
Για το αν τους επηρέασε πως ο Πανιώνιος είναι δύο κατηγορίες πιο πάνω από την ομάδα του Ταύρου:
«Πιστεύω πως όταν μπαίνεις στο γήπεδο δεν το σκέφτεσαι. Όταν έχεις ψυχή και θέληση αποδείξαμε πως όλα γίνονται. Εμείς δεν σκεφτόμασταν πως παίζουμε κόντρα στον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε πως το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι σε σχέση με τους αντιπάλοπυς μας».
πηγη onsport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)