ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΜΠΑΣ:XΑΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΣΠΟΡFM


Κάμπας: «Χαρήκαμε το ματς και κάναμε την έκπληξη» | onsports.grΓια την πρόκριση κόντρα στον Πανιώνιο:
«Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-0, τότε το παιχνίδι είναι δύσκολο. Εμείς είπαμε να μπούμε μέσα και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ήταν μία έκπληξη. Χαρήκαμε το παιχνίδι. Σίγουρα ο αντίπαλος νόμιζε ότι θα τα παρατήσουμε, καθώς είμαστε και μία ομάδα δύο κατηγορίες πιο χαμηλά. Κατά την άποψή μου, εγώ δεν υπολογίζω τα στατιστικά, μπορούν και μικρότερες ομάδες να χτυπήσουν μεγαλύτερες. Αυτό που έχει σημασία είναι οι ομάδες να χαίρονται το ποδόσφαιρο».
Για την αποβολή του, μετά τους πανηγυρισμούς:
«Πήρα δύο κίτρινες κάρτες. Την πρώτη επειδή χτύπησα το σημαιάκι και τη δεύτερη γιατί έβγαλα τη φανέλα. Ήταν ακριβώς όπως τον πρώτο γύρο. Δεν το περίμενα επειδή δεν το γνώριζα. Τώρα πια δεν θα ξαναχτυπήσω τίποτα».
Για τους στόχους του Φωστήρα:

«Εμείς θέλουμε να σωθούμε δεν έχουμε δυνατότητα για κάτι παραπάνω στο Κύπελλο. Θα κοιτάξουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία. Ωστόσο, θα χαρούμε όπως και να έχει τους αγώνες».

PHGH:ONSPORT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)