ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-0 ΤA XANIA ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΑΓΩΝΑ!

ΝΙΚΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΊΓΑ ΛΕΠΤΑ 1-0 ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΥ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 38 Ο ΣΤΑΜΟΣ ,ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-0.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΥΘΜΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΛΙΓΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ  ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΟΛ . ΣΤΟ 80 ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΘΛΑΣΗ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ +3 ΒΑΘΜΟΥΣ!
 
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ  ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
ΠΗΓΗ:FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)