ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 18ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!

ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!


Τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές, που είχαν αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90λεπτο του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, αποφάσισε να ξεκουράσει ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στην αυριανή (10/01, 17:00) πρώτη αναμέτρηση με τον Φωστήρα στους «Ζωσιμάδες» για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Γιάννης Χριστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους Φεγκρούς, Κολοβέτσιο, Πάντο, Κοροβέση και θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Η προετοιμασία της ομάδας των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση, που διεξήχθη χωρίς προβλήματα. 

Η 18άδα απαρτίζεται από τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κεϊτά, Λίλα, Ίλιτς, Γεωργίου, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Ιωάννου, Νικλητσιώτης και Βίλα. 

ΠΗΓΗ NOVASPORT.FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)