ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑΓΚΕΣ!! 2-0 ΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2-0 ΑΛΛΑ ΠΑΤΑΓΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΥΠΤΙΚΟ (ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ)!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ENΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ 41 ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:


Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν διαβασμένοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς κατάφεραν και έκλεισαν τους διαδρόμους στους παίκτες του ΠΑΣ, που αν και είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του κέντρου δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους και να φανούν απειλητικοί.
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Μάλιστα, ο Φωστήρας ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτός που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να είναι έτοιμος να χτυπήσει στην αντεπίθεση, με μπροστάρη τον Κάμπα ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κινητικός.
Ο Ντε Βισέντι, ο οποίος είναι ο... κινητήριος άξονας του «Άγιαξ της Ηπείρου» έδειχνε να είναι έξω από τα νερά του, γεγονός που ήταν ικανό για να κρατήσει χαμηλά την απόδοση όλης της ομάδας του. Αποκορύφωμα η ευκαιρία που σπατάλησε στο 39', όταν σε ένα απίστευτο τετ α τετ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φωστήρα.
Παρά την μέτρια όμως εμφάνιση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον τρόπο και να ανοίξουν το σκορ με τον Τσουκαλά στο 41', όταν ο μέσος βρέθηκε μέσα και αριστερά στην περιοχή του Φωστήρα και μετά από δύο προσποιήσεις σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπότου.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχο
ι μπήκαν δυνατά, με τον Ντε Βισέντι να δείχνει... μεταλλαγμένος, να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του και μόλις στο 49' με προβολή στην σέντρα του Βίλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά κλείδωσε την νίκη.
Οι γηπεδούχοι μάλιστα στην συνέχεια κυνήγησε ένα ακόμα τέρμα όμως βρήκε απέναντί του έναν πολύ καλό Μπότο, ο οποίος με καίριες αποκρούσεις κράτησε ζωντανές τις ελπίδες τις ομάδας του για το όνειρο της πρόκρισης.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ 57' Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ  ΑΝ ΤΟ ΕΔΙΝΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ.
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ ,ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΝΩ!
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ 16 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΥΠΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΑΥΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΥΠΤΙΚΟ.. 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ:GAZZETA.GR
FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COM!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για παμε με τους προβολεις μπας κ δουμε λιγο φως! Α ισως κ 5€ γενικη εισοδο δεν ειναι ασχημη ιδεα κ λιγο συμμαζεμα το γηπεδο κ ειμαστε ετοιμοι για ολα...οπως "παλια"

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)