ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ

ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ.



ΕΙΠΕ:
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης του κυπέλλου με τον Φωστήρα, επέστησε την προσοχή στους παίκτες του. Οπως τόνισε θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει σκορ πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Χριστόπουλος: "Θέλει προσοχή ο Φωστήρας"
"Έχουμε δει τον Φωστήρα σε κάποια παιχνίδια. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά, με ταχύτητα. Βγάζει πίεση σε όλο το γήπεδο. Έχει μεγάλο κίνητρο για διάκριση. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι απέκλεισε μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο. Μέσα στην έδρα του δεν έχει δεχτεί γκολ, ούτε με τον Πανιώνιο ούτε στο πρωτάθλημα. Μία πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Το θέλουμε αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς", είπε αρχικά.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αγωνιστικότητα του Φωστήρα: "Ο Φωστήρας έχει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχει έμπειρους παίκτες όπως Παραράς και άλλα παιδιά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα το αγωνιστικό που έχει, η ταχύτητα και η δύναμη που παίζει τα παιχνίδια. Είμαστε όμως έτοιμοι, τον έχουμε μελετήσει, και θα τον αντιμετωπίσουμε".
Ο προπονητής του "Αγιαξ της Ηπείρου" αναφέρθηκε και στους διπλούς αγώνες του θεσμού: "Αν θέλετε την άποψη μου, προτιμώ το κύπελλο να έχει διπλά παιχνίδια. Είτε ήμουν προπονητής μίας ομάδας μικρότερης κατηγορίας, είτε μίας μεγαλύτερης. Από εκεί και μετά όμως δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Επαναλαμβάνω ότι ο Φωστήρας μπορεί να αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία αλλά η εικόνα που δείχνει σίγουρα του αρμόζει να ήταν στην παραπάνω κατηγορία. Και νομίζω ότι τα παιχνίδια θα είναι πολύ πιο δύσκολα από τη σειρά με τον Πανσερραϊκό".
ΠΗΓΗ: NOVASPORT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)