ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ... ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤAI ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ . ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!!
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)