ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΔΥΣΚΟΛΑ...ΛΕΕΙ Ο ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ




Εκ προοιμίου το έργο του Φωστήρα για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος είναι αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο. Το 2-0 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα πριν από δύο εβδομάδες στο «Ζωσιμάδες» φυσικά και δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στους ανθρώπους της ομάδας του Ταύρου.
Ωστόσο αυτό που διατυμπανίζουν άπαντες στο στρατόπεδο τον σύλλογο, είναι ότι για την ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στους Γιαννιώτες θα τα δώσουν όλα και ποτέ δεν ξέρεις ποδόσφαιρο είναι.
Την ίδια άποψη ενστερνίζεται και ο τεχνικός του Φωστήρα Κώστας Ψυρόπουλος ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο PASsports.gr για την αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες καταθέτοντας την άποψή του για το ματς της Πέμπτης. 
Επίσης ο Μεσσήνιος τεχνικός του συγκροτήματος του Ταύρου αναφέρθηκε και στην προπονητική αξία του συμπατριώτη του και τεχνικού του «Άγιαξ της Ηπείρου» Γιάννη Χριστόπουλου, εκθειάζοντας τον για αυτά που έχει πετύχει την φετινή χρονιά, ενώ ο κ. Ψυρόπουλος μίλησε και για την πορεία της ομάδας του στην Football League 2 θέτοντας τον στόχο της ανόδου. 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Ψυρόπουλος στο PASsports.gr και στον συντάκτη Χρήστο Λεμονιά:
Αρχικά ο κ. Ψυρόπουλος για την ρεβάνς της Πέμπτης με τον ΠΑΣ ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι όπου φυσικά το φαβορί είναι ο ΠΑΣ λόγω και της νίκης με 2-0 που έχει από
το πρώτο παιχνίδι και όπως είναι λογικό δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια.  Εμείς όμως από την πλευρά μας θα κάνουμε την δική μας προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο και ότι βγει. Άλλωστε ποδόσφαιρο είναι και δεν ξέρεις καμιά φορά. Αν καταφέρουμε και πετύχουμε πρώτοι γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δεν δεχθούμε τέρμα από εκεί και πέρα όλα γίνονται.
Ο ΠΑΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα και σε κάθε παιχνίδι το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Super League. Οπότε εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε αρκετά σοβαροί και συγκεντρωμένοι».
Για τον φετινό ΠΑΣ και σε ποια σημεία υπερέχει: «Πέρα από την ατομική ικανότητα που διαθέτει ο ΠΑΣ, δείχνει η ομάδα να είναι καλά δομημένη και πλήρης σε όλες τις γραμμές. Έχει πολύ καλή φιλοσοφία, ενώ παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο και επιθετικό. Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα και σίγουρα όταν τον αντιμετωπίζεις πρέπει να είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος». 
Για τον συμπατριώτη του Γιάννη Χριστόπουλο και την εξαιρετική δουλειά που έχει επιτελέσει στον ΠΑΣ ο κ. Ψυρόπουλος τόνισε:«Ο Γιάννης καταρχήν είναι ένα εξαιρετικό παιδί και του αξίζει πραγματικά αυτή η πορεία που έχει κάνει με την ομάδα. Γνωρίζει πολύ καλά το τι δυνατότητες έχει και όταν του δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβει ως πρώτος προπονητής και ειδικά σε ομάδα Super League το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. 
Ο Γιάννης είναι γνώστης του αντικειμένου και σαφώς μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή πορεία του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα της Super League. Έχει πολύ καλές γνώσεις για το ποδόσφαιρο και δουλεύει πάρα πολύ κάτι που το αποδεικνύει μέρα την μέρα με τις εμφανίσεις της ομάδας του στα παιχνίδια. Πραγματικά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και να συνεχίσει έτσι με ζήλο και υπομονή». 
Τέλος, ο τεχνικός της ομάδας του Ταύρου αναφέρθηκε και στους στόχους του Φωστήρα στο πρωτάθλημα της Football League 2:« Βασικός στόχος για την ομάδα ήταν να παραμείνει στην κατηγορία. Εφόσον φέτος ανεβαίνουν έξι εμείς θα διεκδικήσουμε την άνοδο. Είναι μέσα στους φετινούς μας στόχους και φυσικά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να τα καταφέρουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά». 

Του Χρήστου Λεμονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)