ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ FB! ΔΕΙΤΕ

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΣΟ FACEBOOK Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΟΝ TOIXO TOY...


ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ!
ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ  ΦΩΤΑ? 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ Γ' ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ?? ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ?
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ?
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΛΗ ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FOOTBALL LEAGUE2.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κ.δημαρχε, εμεις μεγαλωσαμε στον ταυρο κ ειμαστε φωστηριωτες αρρωστοι,με λιγα λογια μας ενδιαφερει η ομαδας που παντα κατι μας χαριζει ειτε αυτο ειναι χαρα ειτε λυπη.Καταλαβαινουμε πως οι καιροι ειναι δυσκολοι ομως δεν θελουμε αλλα "πολιτικα" λογια θελουμε εργα κ πραξεις!Μηπως γενικοτερα κατι σας χαλαει με την ομαδα?

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)