ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ TON ΠΑΣ?

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!

  • ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
  • ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΥΘΜIΚΑ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΦΕΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ!

ΓΡΑΨΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΓΡΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΙL! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

andrew είπε...

Σημερα το μεσημερι υπηρχε συνεργειο τις δεη στο γηπεδο για να συνδεσει το κεντρικο οποτε απο τι μου ειπε ανθρωπος τις δεη μπορουν να λειτουργησουν οι προβολεις το ποτε ομως δεν το ξερω

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)