ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ


Εκτός του Τασούλη, ο Ψυρόπουλος δεν θα μπορεί να υπολογίζει και στον Κετσετζόγλου ενόψει Πανηλειακού.
Ο νεαρός επιθετικός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα στη μέση που θα τον αφήσει εκτός για το Κυριακάτικο ματς στον Πύργο.
Επιστρέφει όμως ο Μπούκουρης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική εξέτισε την ποινή του. Με καθυστέρηση ξεκίνησε η χθεσινή προπόνηση γιατί αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ πέρασε από το " Σπύρος Γιαλαμπίδης "και τα είπε με τους ποδοσφαιριστές του Φωστήρα. Σήμερα προπονήθηκαν στον Ταύρο και αύριο το μεσημερι θα αναχωρήσει η ομάδα για τον Πύργο.

ΠΗΓΗ: Greekfooball

1 σχόλιο:

andrew είπε...

Παμε γερα για το 2πλο,να κανει καινουργιο ξεκινημα η ομαδα κ να ξεπερασουμε μια "κοιλια"που διαπιστωνεται τελευταια.Α,κ που'στε,οχι ολο κραξιμο ριξτε κ κανενα χειροκροτημα δεν γιναμε ξαφνικα η ακαταμαχητη ομαδα που σαρωνει τα παντα υπαρχουν κ αλλες ομαδες.Αντε ουζο μπυρα κ στην καρδια φωστηρα!!!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)